BiHub

KONTAKTI

KULTURNO IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO PINA
(VODEĆI PARTNER)

PiNA već više od dvadeset godina promovira društveno odgovorne prakse i jača kulturu dijaloga. Od osnivanja, PiNA je služila kao centar za sastanke, pružanje informacija, razmjenu, povezivanje i suradnju u oblasti društvenih izazova. Aktivnosti koje PiNA provodi imaju podršku programa poput Evropske teritorijalne suradnje, Erasmus +, Evrope za građane, Evropskog socijalng fonda i Norveškog finansijskog mehanizma.

Kulturno izobraževalno društvo PiNA.
Gortanov trg 15, 6000 Koper, Slovenija

info@pina.si

www.pina.si

CENTAR ZA EDUKACIJU MLADIH TRAVNIK

Centar za edukaciju mladih Travnik već dvadeset godina aktivno djeluje na području cijele Bosne i Hercegovine, ali na međunarodnom nivou kroz osnaživanje pojedinaca, drugih organizacija civilnog društva, javnih ustanova i donosilaca odluka. Dvadesetogodišnji rad obilježile su brojne akcije, a svakodnevno teže stvaranju demokratskog i pravednog društva u Bosni i Hercegovini. Glavni pravci djelovanja su omladinski rad, javno zagovaranje mladih i njihovih prava kao i provedba obrazovnih programa iz oblasti neformalne edukacije. CEM Travnik je nosilac BeeZone biznis inkubatora.

Centar za edukaciju mladih Travnik.
Bosanska 131, 72270 Travnik, BiH

+387 30 511 565

info@cem.ba

www.cem.ba

COD JAJCE

“Centar za Obrazovanje i Druženje” (skraćeno “COD”) je nevladina, multietnička lokalna organizacija iz srednjobosanskog grada Jajca. Osnovna misija organizacije je promovisanje, podrška i rad lokalnog stanovništva sa posebnim osvrtom na mlade općine Jajce. „COD“ Jajce je do sada organizirao i realizovao velike projekte korisne za društvenu zajednicu. Jedan od tih je „Biznis Centar“ i Poslovni projekat podrške (samo) zapošljavanju mladih, koje izvode od 2016. godine. Osim toga izvode projekte i aktivnosti Jajce Press (2015. – 2019.), „Visit Jajce“ (2015-danas), međunarodne projekte (volonterski servisi u inostranstvu i u BIH te susreti mladih), neformalne edukativne programe za mlade (radionice, seminare i konferencije), humanitarne akcije, ekološke projekte i javne manifestacije.

Nikole Šopa bb, 70101 Jajce, BiH

+387 30 658 901, +387 30 337 928

info@biznis-jajce.ba, codjajce@gmail.com

www.codjajce.com, www.biznis-jajce.ba

ZAKLADA LINNOVATE – LINNOVATE BUSINESS PARK

Linnovate Tehnološki park je okruženje za razvoj poduzetništva osnovan u svrhu poticanja unaprijeđena ekonomije Hercegbosanske županije, koje će pridonijeti gospodarskom razvoju kroz tehnološki napredna poslovanja, visokokvalitetnu i motiviranu radnu snagu, stimulaciju poduzetničke i investicijske kulture, kao i jačanje izvoza i uvezivanja dijaspore. Rad Zaklade Linnovate temelji se na podršci edukaciji, poslovanju, poduzetništvu, izvozu te pristupu financijama kroz rad poslovnog inkubatora i trening centra u suradnji sa lokalnim i inozemnim partnerima.

Zgona bb, 80101 Livno, BiH

+387 63 438 484

info@linnovate.org

www.linnovate.org

Katapult d.o.o.

Katapult je u poduzetničkim okruženjima poznat kao jedino okruženje ove vrste, koje podupire poduzetnike i poduzetnice s fizičkim proizvodom. Nudi proizvodne usluge (pick’n’place, CNC, lasersko rezanje, zavarivanje, …), CE opremu za testiranje i zajedničke usluge podrške (administracija, računovodstvo, pravne usluge, pakovanje i otprema), kako bi se poduzetnik mogao fokusirati na suštinu poslovanja (razvoj proizvoda i prodaja). Istovremeno, na dohvat ruke ima koncentraciju izuzetnog visokotehnološkog znanja mentora iz prakse. Ključna je sinergija visokotehnološke kompanije Dewesoft i startup okruženja Katapult. To im daje najnaprednija praktična znanja i pristup vrhunskim predavačima – domaćim i stranim. Tako poduzetnici postižu poslovni uspjeh u sigurnom okruženju, gdje se uspjesi poštuju, a neuspjesi su prihvatljivi. Svim svojim aktivnostima podstiču poduzetništvo i predstavljaju ga u pozitivnom svjetlu.

Gabrsko 12, 1420 Trbovlje, Slovenija

+386 3 56 12 420

info@katapult.si

www.katapult.si

OSTANIMO U KONTAKTU!

Ako imate pitanje ili ideju za saradnju, kontaktirajte nas. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i detaljno predstaviti naše usluge.